Naar inhoud

Vanaf 6 november werken gemeente en OCMW op afspraak

Logo afspraak maken

Met het werken op afspraak verbeteren gemeente en OCMW hun dienstverlening. Je kunt naar één van onze balies komen op het moment dat jou het best past. De wachttijden zullen tot een strikt minimum beperkt worden. Een afspraak maken kan vanaf 16 oktober via onze website, telefonisch en tijdens de openingstijden ook aan de onthaalbalie in het administratief centrum. 

Drie kanalen beschikbaar vanaf maandag 16 oktober

Je kunt op drie manieren een afspraak maken. Je kiest zelf wat voor jou het handigst is. Vanaf 6 november kun je enkel nog op afspraak komen. 

Op deze website

Je kiest eenvoudig het product of de dienstverlening die je nodig hebt, je kiest een datum en een tijdstip en je bevestigt. Zo eenvoudig is dat. Op de website krijg je bovendien ook te zien wat je bij je afspraak moet meebrengen, bijvoorbeeld pasfoto’s of documenten. Die afspraken kun je vastleggen in onze online afsprakenmodule.

Gratis op 0800 99 604

Je kunt ook via de telefoon een afspraak maken. Dat kan al vanaf nu gratis op het nummer 0800 99 604. Dat is het nummer van ons nieuwe klantencontactcenter. Voor alle vormen van dienstverlening kun je hier gratis telefonisch terecht.

Aan de onthaalbalie

Ten slotte kun je bij onze medewerkers van de onthaalbalie terecht. Ook zij kunnen voor jou een afspraak vastleggen op een moment dat jou past.

Datum van het bericht: donderdag 28 september 2017
Nieuwsoverzicht
Sociaal Huis Zwijndrecht is een initiatief van de gemeente Zwijndrecht en het OCMW.